Bio

Nu blir det bio. Ska kika på Sherlock Holmes 2 och jag har stoooora förväntningar :) Gjorde naglar hos Malle idag. Hon är så duktig och det blir så fint!!! Imorn blir det julmys med laget på dagen och sen blir det julbord på Engeltofta med massa trevligt folk :) blir till att inviga nya skorna då.. bra helg!

 

 

 

 


Onsdag

Skorna satt väldigt bra Carro! :) Dom är nog ganska små i storleken skulle jag tro..


Hade julmys med tjejerna i måndags. Riktigt mysigt och trevligt.



11 december

Klickade precis hem dom här skorna. Hoppas verkligen att dom hinner komma innan helgen. Då blir det julbord och galej.

Snart väntas hårdträning med Steffen. Önska mig lycka till!!!!!

 

 


Dagen

Idag har det varit en himla skön dag. Var på julmarknad i Furuvik med Jacob, David och Edwina. Det va mys förutom regnet :) Träffade på några trevliga djur där också. Efter det var jag och J på Brynäsmatchen och Brynäs kunde tillslut vinna med 4-3, tackar! Har precis käkat tacos och nu ska vi kika på lite film här hemma. Imorn blir det första träningen på fyra veckor. Hoppas jag kan gå på måndag, men med tanke på Steffens mördarträningar ser det inte så ljust ut :)
Hejs



Torsdagen den 8:e december

Sexton dagar kvar till julafton och inte en enda julklapp inhandlad. Jag har inte en endaste tanke eller idé på VAD jag ska köpa heller. Det skulle inte förvåna mig om jag springer runt på stan dagen innan julafton och fortfarande inte vet vad jag ska köpa för något. Det brukar vara roligt att handla julklappar men jag har inte fått nån julkänsla alls än. 

Mest av allt skulle jag vilja dra iväg till något varmt land i ett par veckor. Det skulle sitta fint nu innan jul och nyår. Går ju sista dagen i skolan imorn så man kanske ska vara lite spontan ;)  


Några bilder från Turkiet





Onsdag

Skolvecka som innebär plugg från halv 9 till 4 varje dag. Känner mig helt slutkörd redan fast det är två dagar kvar den här veckan. Inte nog med det så har vi redovisningar varje dag också.. Aja, snart kommer i alla fall ledigheten :) satte upp julgranen i går. Lite tidigt kanske men man vill ju liksom hinna spana in den innan den ska kastas ut igen ;)

 

 

Jacob gillar granen

 

 

 


Andra advent

Väntar på att karln min ska komma hem. Idag är jag trött trött och trött. Hejdå!

 


Stockholm

Kom nyss hem från Stockholm där vi har myst med Anna Söderberg heeela dagen!! Jag och Alva fick inte sitta med varandra på bussen hem, men förutom de va det en perfekt dag ;)

Sitter hemma med feber nu. Fattar inte hur länge jag ska behöva vara sjuk :( Gjorde i alla fall pepparkakshus igår. Såhär blev resultatet..


Innan


Efter