Rastlös

Jag vill inte vara sjuk!! Det är så tråkigt!! Egentligen finns det väl hur mycket som helst jag skulle kunna göra här hemma men ingenting är roligt när man känner sig så här.. Det är till och med tråkigt att kolla på film och serier.. Konstigt med tanke på att när man går i skolan eller jobbar vill man bara vara ledig och kunna ta det lugnt :) Bakade i alla fall pepparkakor igår. Det var mysigt och de vart faktiskt goda!

Skänker en liten tanke till tjejerna i gruppen som sliter och jobbar med våra grupparbeten utan mig.. ni är så duktiga!! puss på er!





God morgon

Malle kom precis. Jag är sjuk, hon är sjuk så då passar vi på att göra lite grupparbete.. Får se hur länge vi orkar dock men nu är det bråttom bråttom. Ikväll blir det lite pepparkaksbak här hemma om jag orkar med det vill säga. Helt sjukt hur klen man känner sig när man har lite feber och är förkyld.. Tur att jag har Jacob som kan ta hand om mig ;)

Sjuk nr 1


Sjuk nr 2


Första advent

Vaknade imorse förkyld. Skoj nu när jag hade tänkt prova att träna igen :( nu blir det till att kurera sig så snabbt som bara den!! Idag är det första advent och nu börjar jag få lite julkänsla! Kom ju pyttelite snö också.. Har julpyntat här hemma och fått det mysigt!

 


Maten vi åt på churchstreet

 


Church!

Början på kvällen...

 

 


Lägenheten

Nu kan man äntligen säga att våran lägenhet är helt klar! Det finns såklart småsaker som behöver fixas till och grejer som borde sättas upp. Men det är åtminstone hemtrevligt. Knäppte massor av bilder så att ni får se hur det ser ut :)

















Kollar på Elsas Värld nu. Har ni inte sett det så kan jag verkligen rekomendera att ta en titt. Det kanske dock är roligast om man har läst böckerna men det funkar nog bra ändå! Hoppas innerligt att jag ska kunna börja träna på måndag igen.. vill inte komma efter nå mer!

 Ser verkligen fram emot helgen som kommer. Har inte en lugn stund men det är bara roliga saker som händer.. I morgon ska jag och J äta på Church street som ett litet försenat ettårsfirande och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Lördagen består av kalas hos faster och sen födelsedagsfest hos A-M med massor av bra människor :) På söndag är det kalas igen (Jacobs släkt denna gång) och sen glöggmys hos kusinen. Fullspäckat schema alltså!



1

Ett år har gått så otroligt fort.. Jag hoppas på många fler :) ♥

 

 

 


Helgen..

Helgen har varit lugn och riktigt skön. I fredags gjorde vi i ordning mat och kollade på Brynäs-matchen. På lördagen var jag på stan med mamma och pappa, sen åt jag och J på Tennstopet med Eddie och David och sen blev det bio. Breaking dawn var sämre än väntat... Lite besviken faktiskt men man lär väl gå å se den sista delen också bara för att.

Har vikarierat idag och är heeelt slut. Var dock väldigt skoj och lärorikt. Barn är ju bara för roliga ibland :) Nu blir det hockey och mys med bästa boken som även har kommit som serie.. Ingen är gladare än jag!!







Worms

Ikväll blir det mys. Ska kolla på alla Twilightfilmer så att vi är uppdaterad inför morgondagen när vi ska på bion. Spelar just nu Worms mot Jacob på playsation och de är sjukt roligt.. jag vinner iförsej jämt så de är inte så konstigt ;)

 



Slut på bingolotter??

Var runt halva stan för att hitta bingolotter. Överallt var det slut och det har väl inte hänt sedan Loket var programledare.. Hittade tillslut lotter efter många om och men och när man slår på tv:n, ja då är Lokets face det första man ser..

image description

image description






...

Grupparbete hej å hå

                                


Trööött!!!

Åååh jag vill inte gå upp ur sängen :( måste dock eftersom jag ska hem till A-M nu på grupparbete..

Hejdåååå


Första inlägget!!

Mmm detta är mitt första inlägg här :) Har försökt ett bra tag att få ihop den här bloggen och äntligen har jag lyckats!! Har dock inte fattat hur man ändrar storlek och typsnitt på texten så det får se såhär tråkigt ut ett tag.

Idag har vi gjort grupparbete hemma hos mig och de gick framåt faktiskt.. Hoppas vi hinner klart imorn så det blir lite lugnt ett tag. Gjorde illa tån på träningen i måndags och det känns som en stukning :( tråkigt när det var första träningen å allt.. men de går nog över fort hoppas jag! Sitter just nu och kikar på Brynäs-matchen med grabbarna och här får man hålla för öronen :) Svordommar och fula ord är det vanligaste språket här just nu.. I helgen blir det äntligen Breaking dawn med Edwina, hjärtat som fyllde 22 år igår!!! Grattis igen!  ♥

      Jag och Eddie i somras!

     Jag och Eddie i somras

Gjorde en kaka idag som Jacob dock hann smaka lite av innan jag knäppte :)



Välkommen till min nya blogg!